HyFlex is a course design model with components of hybrid learning (face-to-face and online learning) seated in a flexible course structure that gives students the option of attending sessions in the classroom, participating online, or doing both. Students can change their mode of attendance weekly or by topic, according to need or preference.

In this "flexible hybrid" design, instructors provide course content for both participation modes (face to face and online) and can tailor activities for each format. This is not a self-paced model, even though online sessions can be either synchronous or asynchronous. Students frequently take the same final assessment, regardless of the chosen path through the material.

Fall 2020 Proposed Bell Schedule

- 35 minute virtual classes on Mondays
- 80 minute block classes Tuesday through Friday
- Lunches, when scheduled, will only be with half of the students and staff on campus

Virtual Monday Schedules:

35 Minute classes

8am to 9:30 am Reserved for adult meeting time

A set	9:35 - 10:10
B set	10:15 - 10:50
C set	10:55 - 11:30
D set	11:35 - 12:10
Lunch	12:10 - 12:40
E set	12:45 – 1:20
F set	1:25 – 2:00
G set	2:05 - 2:40

4 Block Day Tuesday and Thursday

A set	8:30 – 10:00 (80 min class + 10 min for announcements/snack in A set classroom)
C set	10:10 - 11:30
Early D set	11:40 - 1:00
Early Lunch	11:30 – 12:00 (30 min + 10 min passing))
Late D set	12:10 – 1:30
Late Lunch	1:00 – 1:30 (30 min + 10 min passing)
E set	1:40 - 3:00

3 Block Day Start with Lunch Wednesday and Friday

B set	9:00 - 10:20	
KBFT	10:20 – 10:35 (snacks eaten in B set)	
Early F set	10:45 – 11:55	
Early Lunch	10:35 – 11:05 (30 min)	
Late F set	11:15 – 12:25	
Late Lunch	11:55 – 12:25 (30 min)	
G set	1:05 – 2:15	
Student Support/Office Hours 2:25 – 3:00		